Project Description

DJ Keanu

DJ Keanu begon zijn draaicarrière tijdens zijn schooltijd in 1991.

DJ Keanu moest op zijn schoolfeesten altijd draaien, ook in clubs draaide Keanu veel. Na deze ervaringen werd het tijd om de grens over te gaan.

Toen DJ Keanu deze keuze had gemaakt, ging hij met zijn platen onder zijn arm naar New Zeeland. Dit bleek een goede keuze te zijn, binnen een paar weken stond DJ Keanu in alle toonaangevende clubs zijn muziek te draaien. Met zijn nieuwe ervaringen, grooves en zijn gevoel van ritme ontwikkelde DJ Keanu zijn eigen unieke sound.

DJ Keanu bracht zijn eerste project uit in 2000, Few Steps Away, dit bleek een echte hit en het bracht hem in nog meer buitenlandse clubs. Namelijk, Spanje(Ibiza), Duitsland, België en Mexico.

Na zijn producties, Broad Daylight (DigiDance) in de internationale top 40, Missing You (DigiDance), The Sound Of Ibiza!, Afribiza en Next Level. Vond DJ Keanu het tijd om zijn eigen platenlabel op te richten, namelijk The Sound Of Ibiza Records.

In het begin van 2004 is zijn laatste release ‘Make My Body Rock’ uitgekomen en halverwege maart komt zijn volgende release, ‘No Fills’. Met zijn eigen ‘The Sound Of Ibiza’ weet DJ Keanu iedere lokatie mee te nemen naar in enorme climax!

DJ Keanu is iedere week te horen met zijn radio show The Sound Of Ibiza! zaterdagnacht na DanceDepartment op Ping Fm powered by Radio 538.

Look Out! for The Sound Of Ibiza!

DJ Keanu is te boeken als DJ tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

tot €3.000

DJ Keanu Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten