Project Description

DJ Hardwell

Robbert van de Corput is geboren op 7 januari 1988, beter bekend onder zijn artiestennaam Hardwell, is een Nederlandse progressive en electro house DJ en muziek producer.

Op dit moment staat de Nederlandse DJ nummer 1 op de lijst van ‘Top 100 DJ MAG’. De Nederlandse DJ/producer staat bekend om zijn live-sets op grote muziekfestivals zoals Tomorrowland en Ultra Music Festival. De live-sets van DJ Hardwell worden dan ook super vaak bekenen op YouTube. De video streams van zijn optredens op zijn persoonlijke YouTube-kanaal hebben gezamenlijk meer dan 70 miljoen ‘views’.

Hardwell zijn populariteit nam pas toe in 2009. Dat kwam door de bootleg hit van ‘Show Me Love vs Be’ en na de release van zijn single ‘Zero 76’, die laatstenoemde was een samenwerking track met de Nederlandse DJ Tiësto.

Hardwell bedacht om zijn eigen platenlabel op te richten. Genaamd Revealed Recordings, Revealed Recordings is opgericht in 2010 en in 2011 richtte Hardwell zijn eigen radioshow en podcast op. ‘Hardwell On Air’. Sindsdien bracht hij vier compilatie albums via zijn eigen label, evenals zijn eigen documentaire film. Hardwell heeft verklaard dat hij momenteel bezig met zijn debuut album, die naar verwachting ergens worden uitgebracht in 2014.

DJ Hardwell is te boeken als DJ tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

prijs op aanvraag

DJ Hardwell Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten