Project Description

DJ Gregor Salto

DJ Gregor Salto is een pseudoniem van Gregor van Offeren. DJ Gregor Salto is geboren op 21 april 1976 in Haarlem. DJ Gregor Salto is een Nederlands diskjockey die een eclectische combinatie van soul, Latin-jazz en house muziek draait.

DJ Gregor Salto begon op zijn achtste met pianolessen. Na het nummer Royal House – Can You Party te hebben gehoord, raakt hij in de ban van de house muziek. Vervolgens begon hij rond zijn 14e levensjaar met het maken van elektronische muziek op de Commodore Amiga van zijn vader. Tijdens een talentenjacht op zijn school, het Stedelijk Gymnasium Haarlem, waarin hij mee deed met een vriend, DJ Ernst, wonnen zij de talentenjacht. Doordat zij dit wonnen maakte zij aanspraak op geld uit het In Aeternum-Fonds, aangevuld met geleend geld kochten DJ Ernst en DJ Gregor Salto hun eerste apparatuur.

Van Offerens eerste nummers werden uitgebracht in 1994 onder het Amsterdamse platenlabel Outland Records. Onder het pseudoniem Scuba nam hij een aantal nummers op op het Amsterdamse label Fresh Fruit. Na een stage bij de distributeur van het Spaanse chill-outplatenlabel Cafe Del Mar, richtte Van Offeren eind 2003 zijn eigen label G-Rex Music op. Andere aliassen die Van Offeren gebruikte zijn Luna Mora, Danny & Graxx en The Beachhouse Brothers.

DJ Gregor Salto is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

DJ Gregor Salto Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten