Project Description

DJ Ferri Somogyi

Ferenc Imre (Ferri) Somogyi is geboren in Hilversum op 3 juni 1973. Ferri is een Nederlandse DJ en acteur, voornamelijk bekend door zijn rol als Rik de Jong in de RTL-soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

Na het behalen van zijn havo diploma, gaat Ferri Somogyi een jaar computerkunde studeren aan het Mesa Community College in San Diego. Hierna is hij terug gekomen naar Nederland om zijn dienstplicht te vervullen. Gedurende dat jaar heeft hij auditie gedaan voor Goede Tijden, Slechte Tijden, daar kreeg hij na een jaar bij het castingbureau van Harry Klooster te hebben gewerkt, te horen dat hij de rol van Rik de Jong mocht gaan spelen. Dit was een rol die speciaal voor hem geschreven was en die ook metaan zijn grote doorbraak in Nederland betekende. Later speelde Ferri Somogyi ook in Baantjer, De Garage, Bon Bini Beach, Het Glazen Huis en de film Jezus is een Palestijn.

In 2002 emigreerde Somogyi officieel naar Amerika om daar zijn carrière een vervolg te geven. Tijdens zijn verblijf aldaar was hij nog regelmatig op de Nederlandse televisie te zien, en hij deed mee met Hotel Big Brother. In 2007 maakte hij zijn comeback in de soap Goede tijden, slechte tijden als Rik de Jong. De bedoeling was dat hij na vier maanden de serie weer zou verlaten, maar zijn contract werd verlengd. Inmiddels behoort hij weer tot de vaste cast. Op 29 januari 2014 werd bekend gemaakt dat Ferri wederom Goede Tijden Slechte Tijden gaat verlaten. In 2008 was hij deelnemer bij Ranking the Stars.

DJ Ferri Somogyi is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Ferri Somogyi Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten