Project Description

Fajah Lourens

Fajah Nicole Lourens is geboren in Amsterdam op 3 juli 1981. Fajah Lourens is een Nederlands diskjockey.

DJ Fajah Lourens maakte in 2011 haar debuut als producer in Nederland, ze ging in de leer bij de deephouse producer ‘Arjuna Schiks’. In 2012 releasde ‘Lourens’ haar eerst mini techhouse EP ‘Innovador’ bij ‘Moganga’ het label van Gregor Salto, ‘Innovador’ werd gesupport door grote namen uit de muziek industrie, Roger Sanchez, La Fuente, Laidback Luke en Gregor Salto. Haar volgende techno track ‘Space’ werd gereleased bij ‘Sound Control’ deze werd bij Beatport ‘release of the day’.

In 2012 stond ze als DJ ‘Fajah Lourens’ in alle grote clubs/evenementen van Nederland, Jimmy Woo, Club Air, Escape, Nope is Dope, Sexy Motherfucker, La Troya. In 2013 maakte haar Internationale debuut, ze tourde in Oostenrijk, Spanje, Mallorca, Las Vegas, Dubai, Marokko en India.

In de zomer van 2014 zal ‘Fajah Lourens’ als main act mee reizen met de zomertour van ‘Beachmasters’, ‘Beachmasters’ is het jongerenmerk van ‘Bizztravel’! ‘Bizztravel’ is een dynamisch en toonaangevend bedrijf in de Nederlandse reiswereld, ‘Beachmasters’ organiseert jongeren reizen in Europa!

Lourens werd op 21-jarige leeftijd bekend door de rol van Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte tijden, die ze drie seizoenen speelde. Daarnaast speelde ze een gastrol in Costa, Kees & co en Shouf Shouf! de serie. In 2012 deed Lourens mee aan de realitysoap Expeditie Robinson. Hoewel ze op dag twee als eerste kandidaat werd weggestemd, wist ze zich tot de finale staande te houden, ze werd tweede!

DJ Fajah Lourens is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

DJ Fajah Lourens Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten