Project Description

DJ Dennis van der Geest

Dennis van der Geest is een sterke persoonlijkheid met een ongekend doorzettingsvermogen. Dit komt ook naar voren in zijn lezingen waarin hij vertelt over zijn passie. De volgende onderwerpen komen in zijn lezingen aan de orde: overwinnen van tegenslagen, werken aan doelen, toewerken naar een piekmoment, slim winnen van sterkere tegenstanders, tegen de weerstand in en met de weerstand mee en ambitie. Hierbij maakt hij gebruik van vele anekdotes uit de judosport.

Naast succesvol judoka is Dennis ook ondernemer, topsport en ondernemen kennen vele parallellen die Dennis als geen ander herkent. Daarom zijn de lezingen van Dennis bij uitstek geschikt voor het bedrijfsleven, niet alleen voor externe maar juist ook voor interne doeleinden. Van belang bij het ondernemerschap van Dennis zijn de waarden waar hij voor staat: gezond, sterk, duurzaam, veilig, entertainment, sport, intelligent en benaderbaar.

Naast zijn drukke bestaan is Dennis van der Geest ook DJ. Dennis draait zowel op bedrijfsfeesten als in de clubs. Het produceren van zijn eigen muziek maakt hem een volwaardig DJ. Tijdens het concert van Gerard Joling heeft hij als afsluiter een productie gemaakt met de bekende nummers  in een mix met heerlijke house beats.

Dennis van der Geest is te boeken als DJ bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Dennis-vd-Geest-dj Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Artiesten/DJ’s