Project Description

DJ Chuckie

Chuckie groeide op in Suriname en werd door vele muziekstijlen van dat land beïnvloed. Toen iemand in zijn vriendenkring DJ werd, kreeg Chuckie interesse voor het vak. Van kinds af aan is Chuckie bezig met muziek, en vooral het remixen en het experimenteren. Het draaien begon op feesten en partijen van Chuckie zijn familie en vrienden.

In 1993 begon Chuckie als DJ in de Haagse club Voltage. Tegenwoordig is Chuckie nergens meer weg te denken. Chuckie zijn roem ging in een stijgende lijn. Chuckie maakte onder andere de hits : ‘Let The Bass Kick’ en ‘Aftershok’. Chuckie treed zowel in het land als buiten het land op.

Chuckie houdt zich nog steeds bezig met het remixen. Zo verzorgde hij remixes voor onder andere, La Rouge, David Guetta, Enrique Iglesias enz.

In 2008 trad hij op als openingsact bij Sensation in de Amsterdam ArenA. Hij gaf in het boekje wat na afloop aan alle bezoekers werd uitgedeeld aan dat dit een droom voor hem was. Hij was bij de allereerste Sensation zelf als bezoeker, en bedacht toen voor zichzelf dat hij ooit bij de DJ-tafel zou staan.

DJ Chuckie is te boeken als DJ tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

prijs op aanvraag

DJ Chuckie Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten