Project Description

DJ Bakermat

Bakermat , Nederlands producent Lodewijk Fluttert , kent een snelle stijging. In slechts drie maanden heeft hij veel van opvattingen en fans met zijn producties . Er was altijd al een obsessie voor muziek, eigenlijk wel in alle genres. De toen nog kleine Bakermat verdiepte zich in jazz en blues, maar ontdekte de house muziek al snel.  Vanaf zijn twaalfde levensjaar ging hij erg fanatiek luisteren naar muziek, elke genre. Zo bouwde Bakermat een eigen bibliotheek op van muziek. Toen hij 18 jaar was, ging hij Psychologie studeren aan het Universiteit van Utrecht.  Het was daar dat hij deep house ontdekte en het produceren van zijn eigen muziek .

Bakermat begon veel te oefenen met het produceren van zijn eigen muziek. Zo ontwikkelde hij al snel een eigen geluid. Zijn kenmerkende geluid, deep house met jazz soul en blues, trekt veel aandacht in een korte tijd.  Bakermat was toen nog iemand zonder een muzikaal netwerk. Nu zijn de rollen omgedraaid, hij werd een hit. Producenten en platen maatschappijen kloppen aan zijn deur. Sinds september heeft Bakermat een contract met bureau Soulmax.

De sets van Bakermat zijn gevuld met vreugde. Vreugde en geluk, altijd melodieus. Saxofoons, trompetten, fluiten, noem het maar op. De combinatie van deze jazzinstrumenten met deep house muziek is wat Bakermat stijl uniek maakt. Bakermat had een release in augustus 2013 met Delicieuse Records , waar hij de ” Vandaag ‘ EP ” presenteerde , bestaande uit de tracks Vandaag’ en Zomer . Enkele andere nummers die zijn met veel enthousiasme ontvangen zijn ” Uitzicht ” , ” Black Cat John Brown ” en ” Strandfeest ” . Hij werkt momenteel aan producties met andere artiesten als Arjuna Schiks , Goldfish en Tonique . Veel werk in uitvoering is klaar om te worden losgelaten en de optredens zijn opgesteld. Groei is wat telt !

DJ Bakermat is te boeken als DJ tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

DJ Bakermat Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten