Project Description

DJ Artistic Raw

Jaren geleden, toen Artistic Raw acht jaar was, inspireerde muziek hem al. Op die leeftijd begon hij al met het experimenteren met cassette decks, terugspoelen, vooruitspoelen, langzamer en sneller. Alles wat toen der tijd mogelijk was met een cassette deck heeft Artistic Raw gedaan. Hij hield ervan om de controle te hebben over de muziek die hij draaide.

Toen Artistic Raw twaalf jaar was begon hij met remixen van platen. De remixen die hij maakten werden verspreid over het internet. Onder zijn leeftijdsgenoten was dit enorm populair.  Een paar jaar later toen hij vijftien jaar werd, begon het te kriebelen om niet alleen te mixen, maar ook daadwerkelijk de bühne op de stappen en te draaien voor een groot publiek. Na veel oefenen noemde hij zichzelf Artistic Raw. Hij ging met een bevriende DJ mee naar parties en mocht op die evenementen zijn skills tonen. Sindsdien is een veel gevraagde DJ op veel festivals en feesten.

Tegenwoordig is hij nog steeds veel aan het produceren en de mixtapes zijn ook te downloaden op zijn website. The Drughouse Volume 2 , ook wel bekend onder de naam “House Mix Tape” werd binnen 2 weken meer dan 1000 keer gedownload van zijn website.

DJ Artistic Raw is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

DJ Artistic Raw Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten