Project Description

DJ Armin van Buuren

Armin van Buuren werd geboren op 25 december 1976 in Leiden. Armin groeide op in Koudekerk aan den Rijn . Armin kreeg de smaak van muziek te pakken op een leeftijd van veertien jaar. Toen is hij muziek gaan maken. Armin werd vroeger geïnspireerd door de Franse elektronische muziek componist Jean Michel Jarre.

Armin studeerde af aan het Stedelik Gymnasium Leiden in 1995 en ging rechten studeren aan de Universiteit van Leiden. Naast zijn school ging Armin werken in Club Next, als DJ. Het spelen van meerdere sets per week, soms wel een set van zes uur.  Toen zijn muzikale carrière begon af te nemen, sleepte Armin zijn diploma rechten in de wacht.

In het jaar 2009 trouwde Armin van Buuren met Erika van Thiel, met wie hij al meer dan negen jaar samen was. Zij hebben samen twee kinderen. Armin van Buuren stond op 27 juli 2013 op het hoofdpodium van het internationale festival, Tomorrowland. Daar vertelde hij aan het publiek, een paar minuten voor zijn optreden begon, dat zijn vrouw die dag was bevallen van het tweede kind van Armin.

In 2011 werd Van Buuren benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau voor zijn diensten aan de muziek .

DJ Armin van Buuren is te boeken als DJ tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

prijs op aanvraag

DJ Armin van Buuren Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten