Project Description

DJ Alvaro

DJ Alvaro, ook wel bekend als Jasper Helderman, zit al 4 jaar midden in de house-scene. Hij heeft hits als ‘Welcome To The Jungle “,” NaNaNa “,” United “,” World In Our Hands “,” Make the crowd GO “en nog veel meer. Zijn muziek is voortdurend gespeeld door de grootste DJ’s ter wereld en geproduceerd. DJ Alvaro is gemotiveerder dan ooit om één van de beste artiesten te worden, die Nederland ooit heeft gehad.

Dankzij zijn vertrouwde stijl van muziek, zijn creativiteit, ritme en zijn energieke manier van optreden is Alvaro geliefd bij vele fans en artiesten over de hele wereld.

Door zijn groeiende reputatie en succes, Alvaro de kans kreeg om te reizen rond de wereld en laat party-minded mensen wereldwijd genieten van zijn muziek.

Verder werd er over DJ Alvaro gezegd, dat hij één van de grootste nieuwkomers op Ultra Music Festival. Ook heeft Tiësto DJ Alvaro meegenomen op zijn Amerikaanse tournee. Hiermee stond hij in zalen als Staples Centre (LA). Hij eindigde zijn Amerikanse tournee in Miami welk adembenemende sets bij Club Liv, Story, Nikki Beach en de Sirius XM Music Lounge samen met Tiësto en Calvin Harris.

Op dit moment staat hij op de grootste festivals in de wereld; Electric Zoo, Tomorrowland, Ultra, Creamfields, Digital Dreams en nog veel meer.

DJ Alvaro is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

DJ Alvaro Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten