Project Description

Presentator Dennis Weening

Dennis Weening, geboren op 21 februari 1977, is een Nederlands radio-dj, -vj en presentator.

Dennis begon zijn carrière bij TV West op de reclameafdeling. Ook was hij te zien in KinkTV bij Veronica. Tot voor kort was Weening presentator bij MTV. Ook was Weening dj bij 3FM. Dennis presenteerde tot eind 2007 iedere maandag- en donderdagavond 3VOOR12FM. Dennis had ook zijn eigen band, Spider Rico, onder die naam zong en speelde Dennis gitaar. Deze rockband werd opgericht in 1997 maar in 2013 werd het er nieuw leven in geblazen.

Dennis heeft ook zijn eigen productiebedrijf. Zijn eerste productie met zijn eigen productiebedrijf was, ”Speel jij op Parkpop?”, was in in opdracht van Stichting Promotie Den Haag. Dennis houdt zich erg bezig met het presenteren van veel popfestivals.

Dennis Weening was één van de deelnemers aan de celebrityserie van Wie is de Mol?. Die uitgezonden werd tussen januari en maart 2008. In de grote finale, op 6 maart 2008, bleek dat Dennis de Mol was. Dennis Weening is ook te zien als commentatoor en presentator bij de Nederlandse versie van Wipeout, samen met cabaretier Klaas van der Eerden.

Hij presenteert ook Rude Tube, een programma waarin Dennis filmpjes van het internet haalt, de plek waar gewone stervelingen in één klap beroemd kunnen worden. Ook is Dennis medepresentator van So You Think You Can Dance op RTL 5. Dennis nam in 2010 deel uit van de VIP-editie van Expeditie Robinson, maar gaf dit op omdat het spel Dennis niet aanstond. Hij zal ook deelnemen aan RTL Travel en te zien zijn in de nieuwe serie op RTL 5 Wie is de reisleider waar hij een van de reisleiders is.

The Pain Game is een spel wat ook wordt gepresenteerd door Dennis Weening. In Maart 2012 werd bekend dat Weening de presentatie van Expeditie Robinson over neemt van Eddy Zoëy. In juni 2013 presenteerde hij ook het programma Killer Karaoke op RTL5 samen met Jan Kooijman. Dennis Weening is nu presentator van het programma ‘The Hit’.

Dennis Weening is te boeken tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

€3.000 - €6.000

Dennis Weening Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren