Project Description

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig bestaat uit Vjeze Fur (Freddy Thatlehner), Faberyayo (Pepijn Lanen), Willie Wartaal, (Ollie Locadia) en Bas Bron aka De Neger Des Heils.

DSASADSASAD

‘Watskeburt!?’ Wie kent de track niet? Vanaf het eerste moment dat de track te horen was op de radio, is het wel duidelijk dat De Jeugd van Tegenwoordig een fenomeen is. De single knalt binnen twee weken door naar de eerste plek van de hitlijsten en het woordenboek is er een woord rijker door. De geruchtenstroom over de mannen komt meteen opgang.

test2

Zo zouden de drie rappers elkaar hebben leren kennen bij de voorrondes van Idols1 en zouden ze later in huis zijn genomen door De Neger Des Heils Majoor Vlosshard. Ook was er het hardnekkige gerucht dat ze de tekst van ’Watskeburt?!’ in de metro hadden gevonden… Wat de waarheid ook is, met de release van hun eerste album ‘Parels Voor De Zwijnen’ vestigde zij definitief hun naam in de Nederlandse muziekwereld. Het album won onder andere een Edison Award, een Mobo Award, 3FM Awards en vele andere prijzen.

Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en heeft DJVT alle zalen van Nederland en België plat gespeeld, op alle festivals gestaan en is hun derde album ‘De Lachende Derde’ met de singles ‘Sterrenstof’ en ‘Get Spanish’ het meest succesvolle tot nu toe. Hun laatste tour, met als hekkensluiter een show in het Klokgebouw in Eindhoven was compleet uitverkocht.

In september 2013 is het vierde album “Ja, natúúrlijk!” van De Jeugd van Tegenwoordig verschenen. Daarop staan onder andere de single ‘De Formule’ en ‘Een Barkie’.

De Jeugd van Tegenwoordig is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

De Jeugd van Tegenwoordig Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten