Project Description

DDF Crew

DDF Crew is een Belgische Double Dutch (Double Dutch is een vorm van touwtjespringen. Bij Double Dutch heb je twee draaiers die twee touwen tegen elkaar in ronddraaien. In de touwen bevinden zich één of meerdere springers. De naam werd aan deze vorm van touwtjespringen gegeven in de Verenigde Staten) crew die ontstond in 2003 en sindsdien wereldwijd optredens geven. Ze kregen landelijk en Nederlandse bekendheid door hun deelname aan Holland’s Got Talent in 2012, die ze ook nog eens op 1 juni 2012 wonnen.

DDF Crew is opgericht door de drie broers Ben Mahy, Loïc Mahy en Simon Mahy en Andy Van Beneden op 5 september 2003, en traden vervolgens jarenlang op in meer dan 35 landen. DDF werd populair over de hele wereld met de muziek video Rise Up en vele internationale tv-programma’s. Ze hebben een flink aantal referenties: DDF Crew uitgevoerd bij de eerste Formule 1 Grand Prix in Abu Dhabi, ze waren het laatste bedrijf in de jaarlijkse gala van de Russische Staatscircus Rosgoscirk, ze deden 8 BBC shows, DDF gestart met een nieuwe Mazda auto launche op de beroemde auto expositie in Genève. Jaarlijks hebben ze ze ongeveer 150 shows.

De internationale doorbraak kwam door hun medewerking in 2007 aan de videoclip van Rise Up van Yves Larock. Dat jaar zaten ze ook in de clip van King on the dancefloor van Kiana.

Ook de optredens gedurende het All Stars Game basketbalevent in het Palais Omnisports de Paris-Bercy en de nationale Hip Hop kampioenschappen in Tokio zorgden voor grote media-aandacht.

Intussen heeft de groep met een show die rope skipping kruist met streetdance al opgetreden in Australië, België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Japan, Maleisië, Marokko, Nederland, Portugal, Rusland, Singapore, Slowakije, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea en Zwitserland.

De DDF Crew kreeg tijdens hun deelname aan Holland’s Got Talent één van de vier golden tickets. Hierdoor mocht de DDF Crew meteen naar één van de vier liveshows. Tijdens de derde liveshow kreeg de DDF Crew het meeste aantal stemmen en werden direct naar de finale toegestuurd. De finale werd uiteindelijk door de DDF Crew gewonnen en wonnen hiermee een ticket naar Las Vegas om hier op te treden in V The Ultimate Variety Show. Erg opmerkelijk is dat de DDF Crew van origine Vlaams zijn en dus geen “Holland’s Got Talent” zijn. Kort na de finale begonnen in Vlaanderen de audities voor Belgium’s Got Talent.

DDF Crew zijn te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

DDF Crew Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Artiesten en DJS