Project Description

Dagvoorzitter Daphne Deckers

Als foto- en topmodel liep Daphne wereldwijd over de catwalks en scoorde een rol in de Bond film ‘Tomorrow Never Dies’.

Inmiddels is Daphne een zeer gewaardeerd auteur met bijna 1 miljoen verkochte boeken, waaronder ‘Mijn leven als Fotomodel’, ‘De geboorte van een Moeder’, ‘De geboorte van een Gezin’, ‘Even aan mijn Moeder Vragen’, ‘Vaders zijn Moeders met Ballen’, ‘Pedagoochelen’ en de columnbundels: ‘De echte Deckers’, ‘Opwaartse Drukte’,  ‘Decksels’ en

‘Manlief’. Daarnaast schreef zij de kinderboeken ‘De verschrikkelijke IJstaart’, Matroos in de Doos’, ‘De Leeuw en de Aap’, ‘Laat maar Waaien’ en kort geleden heeft Daphne haar vierde kinderboek uitgebracht: ‘Marijn in de Woestijn’. Matroos in de Doos was ook te zien als musicalversie, uitgevoerd door Theatergroep Terra.

Dit najaar verschijnt haar eerste roman die als titel: “Alles is zoals het zou moeten zijn”

Tevens schrijft ze wekelijks een razend populaire column in de bijlage VROUW van Dagblad De Telegraaf. Daarnaast is ze met regelmaat te zien bij RTL als lifestyle deskundige in ‘RTL Boulevard’ en op RTL5 als presentatrice van ‘Hollands Next Topmodel’. Daphne is het gezicht van het Amerikaanse Farouk en brengt dit jaar een eigen lingerielijn uit bij Ten Cate.

Daphne Deckers is te boeken als spreker voor lezingen over ouderschap en als presentatrice op (zakelijke) evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 6.000 - en meer

daphe deckers Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren