Project Description

Danny de Munk

Danny de Munk is een Nederlandse musical acteur, acteur, zanger en presentator.

Al op 12-jarige leeftijd beleeft Danny de Munk zijn grote doorbraak door de hoofdrol te vervullen in de succesvolle film ‘Ciske de rat’. De titelsong ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ groeit bovendien uit tot een nummer-1 hit en is nog altijd een populaire meezinger. Naast zijn groeiende activiteiten op het gebied van film, musical en televisie is Danny altijd blijven zingen. Na enkele Engelstalige uitstapjes vertolkt de zanger op zijn meeste recente album ‘Hart en ziel’ weer het door hem zo beminde Nederlandse levenslied.

Op 5 april 2012 schitterde Danny de Munk samen met Berget Lewis, in de hoofdrollen van Jezus en Maria in het verhaal ‘The Passion’. 2012 Is het begin van het jubileumjaar voor Danny. Danny de Munk zit dit jaar al 30 jaar in het vak, ter ere van dit jubileumjaar gaf Danny op 17 november 2012 een 80’s concert. Dit was compleet uitverkocht in de H.M.H.

Dertig jaar na het grote succes van ‘Verdomd Alleen’ verbaast Danny vriend en vijand door zijn medewerking aan het programma ‘Ali B op Volle Toeren’. Tijdens het programma vertolkt Danny een versie van het nummer van rapper Lil’ Kleine, Tuig van de Richel. Lil’ Kleine vertolkt ook het lied van Danny de Munk, Verdomd Alleen. Hiermee verwerft Lil’ Kleine nationale bekendheid. Binnen een aantal dagen staat ‘Tuig van de Richel’ op de nummer 1 positie en ‘Verdomd Alleen’ eindigt ook in de Top-40.

In maart 2013 komt het jubileumalbum uit, getiteld ‘Mijn Levenslied’. Met dit album wil Danny de Munk terug naar zijn roots: het levenslied. De combinatie van de tekst en blues op dit album vormen een muzikale weerspiegeling van Danny’s leven en gevoel anno 2013. Dit is wie hij is en zo staat hij in het leven. Het jochie van de straat, een leven met een lach en een traan en vooral : recht uit het hart.

In 2014 zong De Munk mee in de mee concerten van Holland zingt Hazes in ‘t Ziggo Dome.

Danny de Munk is te boeken als artiest tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Danny de Munk Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Artiesten en DJS