Project Description

Dagvoorzitter Winston Gerschtanowitz

Winston Ronald Gerschtanowitz is geboren in Amsterdam op 2 oktober 1976. Winston Gerschtanowitz is een Nederlands acteur en televisiepresentator.

Winston werd, na het behalen van zijn havo-diploma op het Keizer Karel College in Amstelveen, bekend bij het grote Nederlandse publiek als Harm van Cloppenburg in de soap Goudkust. Met zijn acteur-collega’s Michiel de Zeeuw, Chris Zegers en Jimmy Geduld vormde zij enige tijd de boyband, 4-Fun.

Later werkte Gerschtanowitz mee aan diverse televisie-programma’s, zoals het lifestyle-programma Wannahaves. In 2005 maakte hij de overstap naar de nieuwe zender Talpa. Daar presenteerde hij Thuis en In de huid van. Winston Gerschtanowitz deed in het jaar 2007 mee aan de tweede serie van het RTL4-programma Dancing on Ice. Winston is vanaf juni 2008 de vaste opvolger van Daphne Bunskoek als hoofdpresentator van RTL Boulevard. Van 2010 tot en met 2013 was Winston Gerschtanowitz co-presentator in de Red Room tijdens de The Voice of Holland

Sinds 2013 is Winston Gerschtanowitz commercieel directeur van productiemaatschappij Talpa. Door zijn werkzaamheden staat hij aan de basis van vele cross-mediale formats en is Winston uitgegroeid tot een expert op het gebied van marketing en social media.

Winston is eveneens ambassadeur voor de Nationale Postcode Loterij en daarnaast is deze sympathieke workaholic bijna dagelijks te zien als presentator van het zeer goed bekeken RTL Boulevard.

Winston Gerschtanowitz is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Winston Gerschtanowitz Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren