Project Description

Presentator Tim Hofman

Tim Hofman is geboren in Vlaardingen op 9 juli 1988. Tim Hofman is een Nederlandse blogger, columnist en presentator werkzaam voor BNN.

Op 1 januari 2011 werd Tim Hofman toegelaten tot BNN University. Na BNN University afgerond te hebben begon hij bij 101 TV als verslaggever voor TimTV en 101 Timeline.

Na zijn werk voor 101 TV trad Tim Hofman van oktober 2011 tot mei 2012 in het BNN- en VARA-programma 24/7 op als verslaggever, panellid en internetdeskundige. Na de uitspraak van coach Frank de Boer waarin hij zei dat Homo’s slechter voetballen omdat ze minder a-sportief zijn, maakte Tim Hofman het programma FC Gay.  In de week voor kerst is Hofman te zien als verslaggever bij het Glazen Huis, waar hij regelmatig korte nieuwsrubrieken verslaat tijdens de Serious Request Update

Anno 2013 is Hofman te zien als verslaggever voor het BNN-programma Spuiten en Slikken, waar hij onder andere “Tim’s Tuintje” voor maakte, een tiendelige serie over het wietbeleid in Nederland, waarin hij zijn eigen wietplantage had. Daarnaast is hij zijn schrijfcarrière begonnen met een artikel in het blad ‘Foxy’, waar hij een Belgische dame uit de kleren liet gaan in een wasruimte.Op 5 februari was Hofman te zien in het BNN- en KRO-programma Zeg Dag tegen Pesten. Ook is Hofman regelmatig te gast als internetdeskundige in BNN Today en De Wereld Draait Door.

Tim Hofman werkt veelal onder het pseudoniem debroervanroos.

Tim Hofman is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Tim Hofman Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren