Project Description

Presentatrice Sylvana Simons

Sylvana Hildegard Simons is geboren op 31 januari 1971 op Paramaribo. Sylvana is een Nederlands televisie-en radiopresentatrice.

Sylvana Simons was lange tijd presentatrice van Sylvana’s Soul bij TMF. Na deze lange periode stapte Sylvana over naar de SBS. Daar presenteerde Sylvana Simons De Bus en de Sexquiz on the Beach.

Na haar SBS 6 periode stapt Sylvana Simons naar RTL-4. Daar presenteerde zij de TV Makelaar, de talkshow Met Man en Macht en natuurlijk Dancing with the Stars. Het laatstgenoemde programma was een succes. Door dit programma werd Sylvana het nieuwe gezicht van andere programma’s, onder andere Hoe Mooi Is Jouw Straat?.

Sylvana Simons was ook op de radio te horen. Zo was zij in de tussentijd te horen op (soul)radioprogramma’s en presenteerde zij Radio 538 en Noordzee FM. In 2005 krijgt Sylvana een grote rol in de film Zoop in Afrika.

Sylvana werd in 2007 het nieuwe gezicht van het televisieprogramma Char, Char Margolis is een medium die zegt aanwezige gasten in contact te brengen met overleden dierbaren. In 2009 ging Sylvana Simons aan de slag voor de NPS. Dit kwam doordat haar contract niet werd verlengd bij RTL.

Vanaf 2012 is Sylvana Simons een jaar lang tafeldame bij het populaire tv-programma De Wereld Draait Door. Verder verliest zij in dit jaar de finale van Strictly Come Dancing, deze verliest ze van Mark van Eeuwen.

Sylvana Simons is te boeken als presentatrice bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

Sylvana Simons Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices