Project Description

Dagvoorzitter René Savelberg

René Savelberg werd op 13 oktober 1959 in Nijmegen geboren. René behaalde na zijn Canisius College zijn Masters Degree in Hotel and Food Service Management. Dit deed hij in Amsterdam, Maastricht en Miami. Na zijn opleiding in Amerika heeft hij met zijn team als Directeur van McDonald’s Nederland, het aantal restaurants in Nederland verdubbeld van 100 naar 200 restaurants. Dit deed René met 16.000 medewerkers en 700 miljoen euro omzet.

René Savelbers is goed voor ruim 25 jaar ervaring als Business Accelerator. Na zijn opleidingen in Nederland en Amerika ging René 14 jaren lang bij McDonal’s werken, 7 jaar als Algemeen Directeur. René Savelberg wordt gezien als een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment.

René Savelberg heeft in zijn loopbaan als ondernemer bedrijven opgezet in Nederland, Spanje en Amerika. René Savelberg is adviseur en auteur op het gebied van duurzame groeikracht. Zo heeft hij een eigen boek geschreven, Het geheim van groeikracht. Dit boek wordt goed verkocht en is in de goede richting om een bestseller te kunnen worden.

Hij heeft als ondernemer met het bedrijf ‘International Property Investment Network’ (IPIN) in 7 jaar tijd, maar liefst $110 miljoen omzet waargemaakt.

René Savelberg is een zeer enthousiaste spreker en dagvoorzitter. René neemt zijn publiek mee op ontdekkingsreis naar groeikracht. René is een spreker die het publiek aan het denken zet.

René Savelberg is te boeken als dagvoorzitter bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 3.000 - € 6.000

René Savelberg Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren