Project Description

Dagvoorzitter Pieter Jan Hagens

Pieter Jan Hendrik Hagens is geboren op 14 augustus 1958 in Amersfoort. Pieter Jan Hagens is een Nederlandse radio- en televisiepresentator. Pieter Jan Hagens was te zien als presentator bij het AVRO-televisieprogramma De Ochtenden en VARA-televisieprogramma Jules Unlimited. Ook was hij één van de vaste gezichten bij het programma Netwerk (AVRO, KRO en NCRV)

Hagens werkte jarenlang voor de VARA als radio- en televisiepresentator. In 1995 stapte hij over naar Veronica, waar hij een wekelijks praatprogramma kreeg met de naam Hagens!. Twee jaar later verruilde Hagens Veronica voor de NPS, om een jaar later naar de AVRO over te stappen. Het nuchtere commentaar op de aanslagen van 11 september 2001 van Maarten van Rossem werd aanvankelijk hevig bekritiseerd door de presentatoren van Nova Kees Driehuis en Hagens.

In augustus 2004 stopte de AVRO met Netwerk om samen met de TROS TweeVandaag te maken. Pieter Jan Hagens verhuisde mee naar TweeVandaag. Daarbij presenteerde hij vanaf 2003 de serie Hoge Bomen. Vanaf september 2006 was hij te horen op Radio 1 met Hagensopdemiddag. Vanaf 29 oktober 2007 volgde hij Karel van de Graaf op als presentator van het televisieprogramma EenVandaag op Nederland 1 en stopte hij met het radioprogramma.

Pieter Jan Hagens presenteerde van 2008 tot en met 2011 het populaire AVRO-tv-programma Wie is de Mol?. Hij nam het over van (wederom) Karel van de Graaf. Na 2011 werd dit overgenomen door Art Rooijakkers.

Op 19 september 2010 presenteerde hij voor de eerste keer Buitenhof.

Dagvoorzitter Pieter Jan Hagens is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Pieter Jan Hagens Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren