Project Description

Dagvoorzitter Peter van der Vorst

Peter van der Vorst is geboren op 28 oktober 1971 in Breda. Peter van der Vorst is een Nederlandse presentator en deskundige op het gebied van Showbizz.

Peter van der Vorst studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en Algemene Letteren aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Na het behalen van zijn diploma wist Peter precies wat hij wilde gaan doen, namelijk een hele andere richting dan zijn voorafgaande studie. Zijn loopbaan begon hij bij verschillende omroepen en bladen. Hij schreef o.a. voor de Gay Krant de column “The Young Ones”.

Door zijn creatieve talent als verslaggever en eindredacteur bleef Peter bij de televisie niet onopgemerkt. Peter heeft ruim 20 jaar achter de schermen gewerkt, voor grote bedrijven als Endemol en Eyeworks. Natuurlijk kon het niet lang uitblijven dat Peter van der Vorst zelf voor de camera verscheen. Sinds dat Peter van der Vorst voor de camera verscheen, is hij niet meer weg te denken van de buis.

Peter van der Vorst is ook regelmatig bij RTL Boulevard te zien, samen met Marc van der Linden hebben zij het genre royaltytelevisie geïntroduceerd. Zo heeft Peter van der Vorst zich ontwikkeld als ‘Royaltyexpert’ en heeft hij verschillende documentaires over het Koningshuis gepresenteerd en geproduceerd.

Peter van der Vorst is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Peter van der Vorst Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren