Project Description

Presentator Patrick Martens

Martens is vooral bekend door de rol die hij speelde in de soap Goede tijden, slechte tijden als Morris Fischer en later door de jongerensoap ZOOP op Nickelodeon. Daarna kwam hij in vaste dienst bij Nickelodeon en presenteert hij sinds 2007 het programma Supernick.

Patrick Martens kreeg in 2005 een eigen wassen beeld in het Madame Tussauds, wassenbeeldmuseum Amsterdam. Dit kreeg hij naar aaleiding van de populaire televisieserie ZOOP. Ook zijn ZOOP-college Monique van der Werff kreeg haar eigen wassen beeld in 2005.

In 2008 was Patrick Martens met onder anderen Georgina Verbaan, Edo Brunner en Dennis Weening te zien in het AVRO-programma Wie is de Mol?. Vlak voor de finale moest Martens het spel verlaten. Verder was Patrick Martens in 2011 ook te zien in Expeditie Robinson. Ook hier moest hij net voor de finale het spel verlaten.

Vanaf begin 2010 speelde Martens de rol van Guy Farese in de dramaserie Wolfseinde en in 2013 de rol van ober in de korte film ESC van Sjoerd de Bont, waarvoor hij een nominatie voor beste acteur ontving.

In 2013 stopte hij als presentator van Nickelodeon. Hij presenteert sinds heden samen met Keet! de kinderzender Telekids. Op Telekids is hij onder andere te zien in ‘Het Dinonieuws’ en ‘Efteling TV: Het Mysterie Van…’

Patrick Martens is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

[/two_third]
Patrick Martens Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren