Project Description

Dagvoorzitter Maxim Hartman

Maxim Hartman is geboren in Rotterdam op 13 augustus 1963. Maxim Hartman is een Nederlands presentator. Hij is vooral bekend als de helft van het duo Rembo & Rembo. Maxim Hartman presenteert sinds 1987 vele radio en tv-programma’s.

Maxim Hartman zijn eerste programma bij Villa Achterwerk was getiteld, Rembo & Rembo. Dit programma maakte Maxim samen met Theo Wesselo. Rembo & Rembo was een aaneenschakeling van vaak grove humoristische sketches bedacht en gespeeld door Maxim Hartman en Theo Wesselo zelf. De Gluurbuur(”Da’s toch nie normaal, da’s abnormaal! Da’s toch gewoon nie te geleuven!”), De Föhn en Familie Magdat wort tegenwoordig als legendarisch gezien. Rembo & Rembo werd uitgezonden door de VPRO.

Eind jaren ’90 week Maxim Hartman tijdelijk uit naar de commerciële televisie. Zo presenteerde hij samen met Michael van Buuren Mooi Meegenomen en Speurders voor Veronica, dat toen nog onder de Holland Media Groep (HMG) viel. Ook presenteerde hij voor NET 5 het programma De Nederlandse Humorstichting. Het programma werd geen groot kijkcijfersucces maar later kreeg deze bizarre serie in de nachtelijke uren bij een bepaalde groep kijkers een soort cultstatus.

In 2007 was Hartman betrokken bij NOX, een nachtelijk televisieprogramma van de commerciële televisiezender Tien.

Maxim Hartman werkt naast het presenteren en acteren ook mee aan realityprogramma’s. Zo deed hij bijvoorbeeld mee aan Peking Express VIP op NET 5 en in 2010 aan Expeditie Robinson op RTL 5.

Hartman presenteerde samen met René van Leeuwen een aantal weken het programma MAXIMLIVE op GeenStijl.

Maxim Hartman is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

maxim hartman Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren