Project Description

Dagvoorzitter Klaas van der Eerden

Klaas van der Eerden is geboren in de gemeente Waterland op 28 juli 1975. Klaas van der Eerden is een Nederlandse presentator en cabaretier.

Klaas van der Eerden mocht van zijn ouders na het Montessori Lyceum Amsterdam naar de Kleinkunstacademie. Zijn ouders raadden het hem zelfs aan. Klaas besloot zelf om Personeel en Arbeid te studeren en deze studie maakte Klaas van der Eerden ook af.

Nadat Klaas in 1998 was afgestudeerd, won hij de Gong-Show in het stand-upcomedycafé Toomler. Dit was voor Klaas van der Eerden het teken dat hij het leven verder moest als cabaretier. Hij schreef zich in voor het Amsterdams Kleinkunst Festival. Klaas van der Eerder won zowel de Wim Sonneveldprijs als de Publieksprijs! In 2000 kwam Klaas met zijn eerste voorstelling, Extreem!. Hierna volgden vele andere voorstellingen, Mix, Schaap en Wortels en vanaf 2009 was Klaas van der Eerder te zien met zijn nieuwe voorstelling, Schwalbe. In zijn cabaretshows maakt hij gebruik van onder andere liedjes, insturmenten beatbox, geluidseffecten, typetjes, melancholie en zelfspot.

Klaas van der Eerden is ook te zien bij improcabaretgroep Op Sterk Water, tot hij het echt te druk kreeg met zijn eigen shows. Klaas is ook presentator van Het Klokhuis en VARA laat, daarom is hij regelmatig op televisie te zien. Vanaf februari 2009 is hij medepresentator van het RTL-5 programma Wipeout. In 2014 vervangt hij Thomas van Luyn in het amusementenprogramma In goed Gezelschap.

Klaas van der Eerden is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Klaas van der Eerden Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren