Project Description

Dagvoorzitter Jim Williams

John Williams is geboren op 27 december 1969 in Paramaribo. John Williams is een Nederlands televisiepresentator en acteur.

John Williams belandt uiteindelijk via een aantal interessante banen achter de theater- en televisieschermen. Tot op de dag van vandaag houdt John Williams zich bezig met verschillende acteerklussen, en stort zich vol overgave op presenteren van spelprogramma’s. RTL 4 is de thuisbasis van deze spelprogramma’s.

opleiding, Beleid, Bestuur en Management aan de Haagse Hogeschool. Ook volgt hij de vooropleiding van de Toneelschool in Maastricht. John loopt tijdens deze studie stage bij IDtv Film & Videoproductions als productieassistent voor het spelprogramma, Boggle. Hiernaast werkte John mee aan een promotiefilm voor de NS.en La Cage aux Folles. Hij figureert daarnaast in de succesvolle soapserie Goede Tijden, Slechte Tijdens Jong Geluk Show. Daarnaast speelt hij een rol in de dramaserie Westenwind.

John Williams was dus begonnen als acteur, maar wordt al snel gegrepen door het presenteren op televisie. Een screentest maakt al snel duidelijk dat hij daar geknipt voor is. Hij weet door zijn spontane wijze van presenteren duizenden kijkers dagelijks aan zich te binden bij Veronica Live!. Samen presenteert John Williams met Stella Gommans Game Time. Ongeveer rond de zelfde tijd op zondagmiddag, is John te zien bij de Big Entertainment Quiz op RTL 4.

Vanaf april 1999 is John te zien als agent Rodney in de politieserie Blauw Blauw. Bij RTL 5 presenteert John in 2000 samen met Valerie Zwikker het spelletje Woordzoeker.

Ook op dit moment is John druk in allerlei hoeken van de televisiebranche. Naast presentatie van de allerlei spelprogramma’s voor Yorin en RTL4, speelt hij in verschillende Nederlandse series, zoals Onderweg Naar Morgen en Costa!. In april 2001 heeft John bovendien de presentatie overgenomen van Vivian Boelen in het RTL 4-programma Opnieuw Beginnen. John Williams heeft een aantal bekende tv-programma’s gepresenteerd, waaronder ; Puzzeltijd, RTL Boulevard, Help mijn man is klusser!, Dancing on Ice, Bonje met de Buren en vanaf 2012 met een RTL-team, Ik kom bij je eten.

Dagvoorzitter John Williams is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

John Williams Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren