Project Description

Dagvoorzitter Irene Moors

Irene Moors maakte haar televisiedebuut bij het NCRV-programma, Dit is Disney, nadat ze eerder bij de redactie van het weekblad Donald Duck werkte. In 1989, tijdens de introductie van commerciële televisie in Nederland, stapte Irene over naar RTL Veronique (later werd dit RTL 4). Hier was Irene Moors een tijd lang omroepster en begon ze met het presenteren van het programma Telekids. Dit deed ze 10 jaar lang samen met Carlo Boszhard, met wie ze al eerder Hitbingo presenteerde. Mede danzij chemie en hun fantastische samenwerking werd dit programma een succes. Na tien jaar was voor Irene de koek op. Irene Moors wilde stoppen met Telekids, omdat zij vond dat het programma haar hoogtepunt al had bereikt.

Irene Moors scoorde in 1995 een nummer 1-hit in Nederland met het nummer, No Limit, (samen met De Smurfen), dit was een kinderversie van de gelijknamige hit van 2 Ulimited.

De samenwerking van Irene Moors en Carlo Boszhard stopte niet nadat het programma Telekids was gestopt. Zij gingen samen het programma Life & Cookings presenteren. In 2002 ontving Irene Moors de Zilveren Televizier-Ster als beste televisievrouw.

Irene Moors was in de zomer van 2006 kort werkzaam bij RTL FM als vervanger van Marjon Keller die op zwangerschapsverlof was. Het presenteren duurde alleen niet erg lang, dit kwam doordat de frequentie van RTL FM aan 100%NL werd verkocht. Daardoor werden vier van de vijf presentoren ontslagen.

In 2010 werd Moors samen met haar collega Boszhard gelauwerd met de Society Award.

Tegenwoordig houdt Irene Moors zich bezig met de opnames van De TV Kantine en natuurlijk Life4U samen met Carlo Boszhard.

Irene Moors is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Irene Moors Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren