Project Description

Dagvoorzitter Hella Hueck

Hella Hueck is geboren in Enschede op 15 april 1972. Hella Hueck is een Nederlands journaliste die werkzaam is bij RTL Nieuws en RTL Z.

Hueck studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht en ze behaalde een master Internationaal Recht aan de Universiteit Stellenbosch in Zuid Afrika. Na het behalen van haar diploma en het afronden van haar opleiding koos Hella Hueck voor een loopbaan bij KPN, waar zij zowel commerciële- als marketingfuncties bekleedde.

In 2003 gaf Hueck haar baan op en volgt een postdoctoraal Journalistiek (Radio & TV) aan de Universiteit van Groningen. Na haar studie ging zij werken voor het RTL Nieuws. Bij RTL Z wisselt Hella het verslaggeven af met het presenteren van het economische nieuws. Daarnaast valt ze soms in voor Diana Matroos en Sanne Boswinkel bij het RTL Nieuws op RTL 7. Op 15 april 2010 begon het interactieve internetprogramma Op en Top NL. , waarvan ze initiatiefneemster en presentatrice is. In acht weken tijd ontving de presentatrice ondernemende Nederlanders. De kijker kon direct vragen stellen aan de gast.

Naast presenteren en verslaggeven schrijft Hueck blogs voor Rethinkingmedia.nl en is ze medeoprichter van de Stichting Dutch Media Professionals.

Hella Hueck is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Hella Huec Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren