Project Description

Dagvoorzitter Harm Edens

Harm Jacob Edens is geboren in Enschede op 4 augustus 1961. Harm Edens is een Nederlandse tekstschrijver en presentator.

Harm Edens studeerde een tijdje Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, maar verhuisde naar Amsterdam en stapte over naar de Universiteit van Amsterdam om theaterwetenschap te studeren. Harm Edens studeerde af in 1987 en daarna volgde hij nog enkele comedycursussen.

Harm Edens leert tijdens zijn studie Ger Apeldoorn kennen. Met Ger vormde Harm een schrijversduo. Samen schreven zij originele scirpts, vertalingen en bewerkingen voor een groot aantal comedyseries, waaronder Het Zonnetje In Huis.

Harm Edens is ook als presentator actief. Hij presenteerde bijvoorbeeld enkele keren de voorronde van het Nationaal Songfestival en driemaal het gala van de Gouden Harpen van Conamus. Ook is hij bekend als de presentator van het succesvolle satirische nieuwsprogramma Dit was het nieuws, waar hij al sinds het begin bij betrokken is. Sinds september 2008 presenteert hij Gelderse Koppen voor TV Gelderland. Tevens verslaat hij elk jaar de Nijmeegse Vierdaagse voor TV Gelderland in de derde week van juli. Vanaf 27 juli 2009 presenteert hij de dagelijkse talkshow On Air bij de NCRV op Nederland 3.

Vanaf 5 juni 2011 is Harm, samen met Thomas Acda en Raoul Heertje te zien bij RTL4, wederom in het programma Dit was het nieuws.

Harm Edens is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

harm edens Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren