Project Description

Dagvoorzitter Fons de Poel

Fons de Poel is een Nederlands journalist en presentator. Fons de Poel is geboren en getogen in Hatert, een wijk in Nijmegen.

Fons de Poel is zijn journalistieke loopbaan op achttienjarige leeftijd begonnen bij het Nijmeens Dagblad. Fons werkte al jaren als stadsredacteur en vertrok naar de Stads- en Streekredactie van de Gelderlander. Fons de Poel was vanaf 1982 als verslaggever bij de KRO, ‘Brandpunt’. Hij reisde ruim acht jaar lang over de hele wereld, dit deed hij om reportages te maken. Fons de Poel had genoeg van de snele actualiteit. Daarom startte Fons de documentairerubriek ‘Reporter’. Fons de Poel heeft ook mee gewerkt aan andere KRO-programma’s, zo was hij onder meer mede-presentator van ‘Brandpunt politiek café’en maakte de tv-reeks ‘De afrekening’. Vanaf 1993 werd Fons de Poel ook eindredacteur van ‘Brandpunt’, het programma wat hij zelf al presenteert, verder hield Fons zich bezig met het oprichten van actualiteitenrubriek ‘Netwerk’.

Fons de Poel houdt van reizen en reist vanaf 2001 weer de wereld af. Dit keer doet hij dit als columnist, hiermee maakte hij de vierdelige reeks ‘Het Gevoel van De Poel’, hierna kwamen nog zes afleveringen. Dit keer met zijn eigen productiemaatschappij Morton Hill. Vanaf 2003 presenteert hij een nieuw programma onder de titel ‘Home Sweet Home’, het psychologische portret van bekende Nederlanders.

Fons de Poel is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Fons De Poel Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren