Project Description

Presentatrice Floortje Dessing

Floortje Dessing is een Nederlandse televisiepresentatrice, programmamaakster en schrijfster van reisverhalen. Floortje werkte eerst voor Veronica, daarna Yorin en ging in 2006 bij RTL 5 om vervolgens in 2007 naar LLiNK aan te sluiten.

Floortje Dessing begon haar loopbaan als aspirant-dj bij radiostation Exta 108. Toen Floortje haar opleiding tolk/vertaler had afgerond. Ging ze naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, daar studeerde zij audiovisuele media.

In 1995 maakte Floortje haar televisiedebuut. Zij presenteerde voor Veronica programma’s als Young Americans, TreXx en Reisgids. Floortje heeft ook een lange tijd als oproepster gewerkt. Tussen 1997 en 2009 presenteerde ze reisprogramma’s voor onder andere Veronica en RTL 5. Deze programma’s maakte ze voornamelijk zelf met haar eigen productiemaatschappij.  In juli 2007 stapte ze over naar omroep LLiNK. Ze presenteerde daar o.a het programma 3 op Reis met Sebastiaan Labrie en Froukje Jansen. In maart 2009 werd bekend dat haar contract niet werd verlengd, vanwege de financiële problemen van de omroep. Het derde seizoen van 3 op Reis presenteert ze als presentatrice van BNN, dit doet zij samen met Daphne Bunskoek en Dennis Storm.  Ook nadat LLiNK ophield te bestaan, bleef Floortje Dessing 3 op Reis presenteren voor BNN. Sinds 2014 heeft Floortje een eigen programma op BNN: Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, waarin ze mensen bezoekt die wonen op afgelegen plekken over de hele wereld.

Floortje Dessing is te boeken als presentatrice bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Floortje Dessing Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices