Project Description

Dagvoorzitter Duo MiER

In 1993 ontmoetten Michel Verheijden en Erik F. Kuperus elkaar bij het improvisatietheatergroep Pluk de Dag uit Rotterdam. Het klikte al snel en gewapend met veel enthousiasme, lef en doorzettingsvermogen besloten zij als MiER duo’s lands podia onveilig te maken. Al spelend ontwikkelden zij samen hun eigen stijl van Improvisatiecabaret. Ondertussen speelde zij nog steeds bij Pluk de Dag en werden hiermee in 1999 en 2000 de Nederlands kampioen theatersport. Een hele prestatie als je bedenkt dat er meer dan 60 teams deelnamen.

Door hun dagelijkse ervaring weet het duo elkaars blindelings te vinden en het enthousiasme wat ze uistralen werkt aanstekelijk. Met hun geïmproviseerde voorstellingen sluiten zij altijd perfect aan bij ieder publiek en zo brengen ze het ultieme cabaret op maat. Bovendien zorgt Michel z’n studie Vormgeving en Communicatie en Erik z’n commerciële achtergrond dat zij de taal van het bedrijfsleven goed spreken en dus snappen wat jij als klant wil.

Dagvoorzitters & cabaret, MiER kan het allebei! Ze zijn de luchtige rode draad en de welkome onderbreking met cabaret. Ze houden het publiek betrokken met scherpe interviews en halen in hun show op ontspannen manier de inhoud terug. Ze leiden discussies en zorgen voor een ontspannen sfeer waarin mensen het achterste van hun tong durven te laten zien. Ze zijn nieuwsgierig naar alles, hebben na ruim 1100 voorstellingen verstand van zaken en zijn ook nog eens zo verfrissend als een pepermuntje tijdens een kerkdienst. Dagvoorzitters & cabaret, de ultieme combinatie!

Duo Mier is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

MiER Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Dagvoorzitters