Project Description

Dagvoorzitter Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens (1970) is een alleskunner. Niet alleen is hij een van Nederlands populairste tv-presentatoren, hij is ook acteur, producent én schrijver. Na het behalen van zijn vwo-diploma gaat Beau Nederlands studeren in Amsterdam. Binnen korte tijd stapt hij echter over naar politicologie, om vervolgens te kiezen voor de studie geschiedenis.

Tijdens zijn studententijd schrijft Beau van Erven Dorens artikelen voor het Haarlems Dagblad, Club Veronica, De Groene Amsterdammer en BLVD. Tevens is Beau van Erven Dorens van 1996 tot oktober 1998 redacteur bij Amsterdams studentenblad Propria Cures. In 1997 kwam kwam zijn radiodebuut, voor Talk Radio, waar hij het programma Oh Beau presenteerde. In dit programma kreeg Beau de gelegenheid zijn ludieke kant te tonen.

Vanaf september 1998 is Beau met grote regelmaat op TV te zien. Beau begint bij RTL 4 waar hij de succesnummers Big Brother 2000 en met name RTL Boulevard op zijn conto mag schrijven. Maar Beau is ook bekend van Deal or No Deal, Het Zesde Zintuig, en M/V wat Beau samen presenteerde met Linda de Mol.

Beau is mede-eigenaar van productie bedrijf Park Lane, wat het (wereldwijde) succesformat The Phone heeft ontwikkeld. Beau is tevens auteur van de boeken: Beau’s handboek voor studenten, Pijn en Bink.

Na een succesvolle periode bij RTL stapt Beau over naar SBS waar hij als een van de prominente gezichten alle grote shows van de zendergroep mag presenteren. Beau presenteerde The Winner Takes it All en in 2015 zal Beau de presentatie van het Zweedse format Trash or Treasure op zich nemen, een programma waarin het draait om het op waarde schatten van waardevolle spullen. Voor Veronica vloog Beau samen met Mark van Eeuwen door de Carriben in Vliegende Hollanders. In hun eigen Cessna vloog het duo langs de ABC eilanden en werkte daar een ludieke bucket-list af: gevaarlijke landingen, duiken met zeeschildpadden, het versieren van Caribische dames, zwemmen tussen de haaien en dat alles met een nodige knipoog.

Beau is een veelgevraagd dagvoorzitter en presentator.

Beau van Erven Dorens is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Beau van erven dorens Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren