Project Description

Presentatrice Cilly Dartell

Cilly Dartell is een warme en omarmende persoonlijkheid met een theaterachtergrond. Het grote publiek kent Cilly sinds 1996 als één van de ‘anchors’ in de populaire SBS6 programma’s ‘Hart van Nederland’ en ‘Shownieuws’. Cilly speelde ondermeer bij het cabaret van Youp van ’t Hek, het Vrouwencabaret van Natascha Emanuels en vervulde hoofdrollen in musicals als ‘De dader heeft het gedaan’, ‘My Generation’, ‘Up on the Roof’ en maakte deel uit van de internationale cast van de hitmusical ‘Grease’.

De warme stem van Cilly is al vele jaren te horen, allereerst bij AVRO’s Radio 2 “Dartell in de middag” en daarop volgend in diverse radio- en tv-commercials, documentaires én bij nasynchronisaties van tekenfilms. Voor SBS6 presenteerde Cilly naast ‘Hart van Nederland’ ondermeer ‘You’re my hero’, ‘Goedenavond Nederland’ en is zij verantwoordelijk voor diverse specials over musicals. Zo maakte zij documentaires over kaskrakers als ‘Titanic’, ‘Aïda’, ‘The Sound of Music’ en ‘de 3 Musketiers’. Cilly is als gastreporter gevraagd door Ivo Niehe voor de TV-Show. Met veel trots showde ze Ivo en de kijkers thuis haar nieuwe woonplaats: het warme land in de Verenigde Arabische Emiraten: Dubai, waar Cilly en haar man Jan nu wonen.

Cilly woont afwisselend in Amsterdam en Dubai om haar werkzaamheden in Nederland te kunnen blijven doen. Cilly is een veelgevraagde dagvoorzitter tijdens congressen of debatten. Ze is ook beschikbaar als presentatrice op (bedrijfs)evenementen.

Cilly Dartell is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 0 tot € 3000

Cilly Dartel;Vrijblijvende offerte aanvragen[/one_third]

<< Terug naar overzicht sprekers