Project Description

Charly Luske met live band

Charly Luske komt uit een muzikaal gezin en begon al op jonge leeftijd met zijn huidge passie, “ zingen”. Hij acteerde in de televisiefilm ‘De Tijdmeester’ toen hij 11 jaar was. Als Charly zeventien is, geeft zijn moeder hem op voor een nieuwe boyband en mag hij op auditie komen. Ineens wordt hij de leadzanger van de boyband ‘Velvet’.

Na de Boyband volgden er verschillende musicals. Vanaf 2002 speelt Charly in diverse producties, waaronder ‘Turks Fruit’ en ‘The Wiz’. Begin 2004 maakt hij een uitstapje naar het Nationaal Songfestival om uiteindelijk weer terug te keren naar musical land. In 2007 krijgt hij de hoofdrol in de Duitse versie van de Queen musical ‘We Will Rock You’. Anderhalf jaar pendelt hij tussen de Musical Dome in Keulen (Duitsland) en zijn thuis in Nederland. Vervolgens gaat hij deze rol ook vervullen in de Nederlandse musical. Daarnaast maakt Charly op TV diverse uitstapjes. Zo speelt hij in ‘Zoop’, ‘Meiden van De Wit’ en ‘Costa’ en wordt hij als presentator gevraagd voor o.a. ‘Het Beste Idee van Nederland’ en ‘De Leukste Thuisvideo’s’. Toch ligt zijn hart bij muziek: hij schrijft, componeert en treedt op.

Charly was dé favoriet van de tweede editie van The voice of Holland tot en met de halve finale waardoor hij bekend is geworden bij het grote publiek.

Muziek maken samen met zijn band. Dat is wat Charly graag wilt doen. Charly is samen met zijn band te boeken bij TARGET Bookings voor evenemente. Zij spelen dan heerlijke cover nummers.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Charly Luske met band Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten