Project Description

Presentatrice Celine Huijsmans

Celine Huijsmans is sinds januari 2013 één van de vaste gezichten van Shownieuws op SBS6. Ze presenteert de vroege editie en wordt door het programma ingezet als live-verslaggever op locatie bij events. Ook werkt ze veelvuldig als voice-over en als presentatrice van bedrijfsevenementen.

Daarnaast werkt ze graag mee aan bijzondere projecten. Zo is ze bijvoorbeeld in de zomer van 2012 naar Zambia afgereisd om voor Omroep Max en het Lilianefonds verslag te doen, heeft ze meegewerkt aan de documentaire Surprising Europe van Boudewijn Koole en zelf een documentaire gedraaid over Dirk van den Broek als afstudeerproject.

Voordat Celine de overstap naar SBS maakt doet ze twee jaar (live)verslag  bij WNL. Ze draait reportages voor het nieuwsprogramma Vandaag de Dag, dagelijks te zien tussen 07.00 en 09.00 uur op Nederland 1. Haar items bedenkt en monteert ze zelf en soms filmt ze ook.

In 2009 werkt ze bij het ANP als nieuwslezer en stelt ze haar eigen nieuwsbulletins samen. Ze is te horen is op radio 538, Q-music, Nu.nl en BNR.

Haar geboortestad is Den Haag. Hier heeft ze geruime tijd voor de regionale televisie gewerkt, onder andere bij RTV West en Stadsomroep Den Haag als verslaggever, presentatrice en redacteur. 

Begin 2008 rondt Celine de master Media en Journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam af, na een bachelor Liberal Arts & Sciences waarvoor ze in Utrecht en San Diego studeert. Ook heeft ze een acteeropleiding gevolgd aan de Trap.

Celine Huijsmans boeken als dagvoorzitter?

Celine Huijsmans is te boeken als dagvoorzitter. Door haar diverse achtergronden (journalistiek, gecombineerd met een vleugje entertainment) is Celine de aangewezen persoon om een zwaarder onderwerp begrijpelijk en interessant te maken voor een groot publiek. Ook presentaties in het Engels behoren tot haar kwaliteiten. Celine heeft geruime tijd in Amerika gestudeerd en kan daardoor feilloos in het Engels de juiste boodschap overbrengen tijdens het evenement.

Celine Huijsmans is te boeken als dagvoorzitter of als presentatrice bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

tot € 3.000

CELINE_1713 Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht dagvoorzitters