Project Description

Presentatrice Caroline Tensen

Caroline Tensen is meer dan 25 jaar op televisie te zien! Nederlands bekendste vrouwelijke presentatrice en waarschijnlijk ook de meest geliefde.

Tijdens haar middelbare schooltijd begon zij bij het Veronica promotieteam en dat smaakte al gauw naar meer. Vrij snel werd Caroline productie-assistente bij Veronicaradio. Ze stapte over naar Radio 2 en 3 en hield zich ook bezig met de regie. 
Daarna ging ze aan de slag bij de afdeling Pers & Pr bij Veronica.

Vanwege haar sprankelende persoonlijkheid werd haar presentatietalent al snel ontdekt, zij begon als omroepster bij Veronica en RTL Veronique en presenteerde vervolgens de TV programma’s: “Hits uit Holland”, “Fashion” en “Brommer en motor”.

Caroline Tensen maakte in 1989 de overstap van Veronica naar RTL4 waar zij vele programma’s presenteerde. Zoals: “Wie ben ik” met Ron Bransteder en Andre van Duin en “Liefde op het eerste gezicht” met Rolf Wouterse. Maar ook de kijkcijferhit “Het spijt me”, “Wie is wie?”, Hit bingo” en “Dat staat je goed” met deze programma’s liet Caroline zien dat zij een zeer getalenteerde en veelzijdige presentatrice is.

Toen de Nationale Postcode Loterij in 1999 de overstap maakte van RTL4 naar de TROS, ging Caroline met hen mee en was bij de TROS vervolgens te zien met “De Postcode Loterij live” en ook nu nog met het programma “Een tegen 100”, rond de trekking van de Nationale Postcode Loterij.

In 2005 zette Caroline samen met de Postcode Loterij de stap naar Talpa. Waar zij, “Een tegen 100 ”, “Topkok” en “Je leven in de steigers” presenteerde.

In 2007 gaat Caroline wederom met de Postcode Loterij mee als deze besluit naar de NCRV te gaan, en presenteert zij naast “Een tegen 100” nog meer voor deze omroep. Voor de NCRV maakt Caroline programma’s als “Babyboom”, “1 tegen 100”, “Familieberichten” en het zeer succesvolle “DNA Onbekend”.

Naast haar drukke werkzaamheden als presentatrice is Caroline een actieve ambassadrice voor Orange Babies. Vanaf de start is zij betrokken geweest hierbij en zelfs vandaag de dag zet zij zich, ondanks haar drukke agenda, hier voor in.

Caroline is te boeken als presentatrice bij TARGET Bookings. Tevens is het mogelijk om haar te boeken met het Een tegen 100 spel. Hierbij zal Caroline een vragenvuur op het publiek afvuren. Waarbij het publiek net als in de studio voorzien zullen zijn van echte kastjes. Leuk tijdens uw bedrijfuitje waarbij teambuilding centraal staat.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Caroline Tensen Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatrices