Project Description

Presentator Carlo Boszhard

Carlo Boszhard is geboren op 26 juni 1969 in Amsterdam. Carlo is een Nederlands televisiepresentator, acteur, zanger, tekstschrijver en imitator die in Landsmeer woont.

Carlo werd geboren als jongste zoon van Henk en Wil Boszhard. Carlo bracht zijn jeugd door in Amsterdam en wist al op vroege leeftijd wat hij wilde doen. Hij had al vroege liefde voor toneel en show. Vanaf zijn dertiende speelt Carlo in het theater De Engelenbak in Amsterdam. Hij kreeg daar les van onder andere Paul de Leeuw.

Carlo heeft na de Land- en Tuinbouwschool, kwam hij in de verzorging terecht. Daar moest Carlo voor dementerende ouderen zorgen. Carlo Boszhard wilde toch liever presentator worden. Carlo figureerde eind jaren 80 in Verona (samen met Henk Spaan en Harry Vermeegen) , de Ep Oorklep Show (samen met André van Duin) en in de film Dutch Treat van de Dolly Dots.

In 1989 reageerde Boszhard op een advertentie van de AVRO en werd hij aangenomen als presentator van het televisieprogramma Pauze TV.

Telekids werd gepresenteerd door Carlo Boszhard en Irene Moors. Voor het programma Telekids ontvingen Boszhard en Moors in 1997 de Kinder Margriet Prijs. Verder won Carlo in 2002 de Zilveren Televizierster en een Rembrandt-Award in de categorie Beste tv-man. Carlo speelt ook in De TV Kantine, met dat programma won Carlo in 2010 een Beeld en Geluid award in de categorie ‘Amusement’ en de Gouden Televizier-Ring voor het beste porogramma van het afgelopen televisie seizoen. Ook werden Carlo en Irene Moors samen beloond met de Society Award.

Carlo Borszhard is te boeken tijdens evenementen bij Target Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Carlo Boszhard Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Presentatoren