Project Description

Cabaretier Tijl Beckand

Tijl Maria Theresia Beckand oftewel, Tijl Beckand. Is geboren in het Haagse Bronovo ziekenhuis. Tijl groeide op in de Haagse Archipelbuurt.

Tijl Beckand was vanaf 2004 tot 2008 één van de vaste leden van de immens populaire BNN programma ‘De Lama’s’. Naast het feit dat Beckand “Lama” was, was hij ook werkzaam voor zijn eigen productiebedrijf  Night Of Comedy.

Met zijn comedy productiebedrijf stelde hij zich ten doel om alles voor ‘De Lama’s’ te doen. Bijvoorbeeld alle optredens, de DVD’s, en natuurlijk de begeleiding van de artiesten tot een succes. Zo behaalde ‘De Lama’s’ een Televizierring in het jaar 2006 , een nominatie voor de Gouden Roos van Montreaux in het jaar 2006, drie platina DVD’s en één van de grootste uitverkochte theatertours van Nederland lijkt die opzet geslaagd!

Het tweede programma waar Beckand instapte was het experimentele ‘De Nieuwste Show’. Dagelijkse satire rond de klok van elf, nooit eerder geprobeerd, dus precies wat Beckand wilde. Als vaste presentator en verslaggever levert hij wekelijks twee bijdrages.

Cabaretier Tijl Beckand is te boeken tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 6.000 - en meer

Tijl Beckand Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Cabaretiers