Project Description

Cabaretier Sara Kroos

Sara Kroos bracht haar jeugd door in een klein dorpje in Zuid Holland.

Haar eerste tourneegevoel werd al vroeg ontwikkeld tijdens de anderhalf uur durende busritten van haar woonplaats naar Rotterdam alwaar zij van haar zakgeld het theater bezocht.

Sara stapte op haar achttiende met wat teksten en akkoorden voor de piano De Burcht in Leiden binnen om deel te nemen aan de selectie van het Leids Cabaret Festival 2000. Zij mocht door naar de finale waar zij de publieksprijs won en daarmee een plek verkreeg bij het impressariaat van Harry Kies.

Inmiddels staat zij alweer met haar vierde solovoorstelling Bries op het podium. Ook maakte Sara enkele seizoenen deel uit van het vaste team van het immens populaire BNN programma ‘De Lama’s’, waarmee zij in 2006 de Televizierring won. Naast haar eigen theaterprogramma’s was zij ook twee seizoenen achter elkaar te zien in de Kerstshow van Karin Bloemen. Sara won in 2008 de prestigieuze Nederlands Hoop Prijs voor het grootste cabarettalent van het moment.
Sara is van vele markten thuis en in het land inzetbaar als dagvoorzitter die een luchtige twist kan geven aan een zware bijeenkomst. Ook treedt Sara Kroos op met voor u op maat gemaakte optredens.

Cabaretier Sara Kroos is te boeken tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

€ 6.000 - en meer

Sara Kroos Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Cabaretiers