Project Description

Cabaretier Ruben van der Meer

Ruben van der Meer werd bekend als het gezicht van Hakkûhbar. Met de videoclips van Hakkûhbar scoorde hij in de hitlijsten. Daarna kreeg hij bekendheid door het programma ‘Live opgenomen (1&2)’ dat hij samen met Horace Cohen bedacht en presenteerde.

Een succesvol vervolg hierop waren hun komische programma’s ‘Froland’ en ‘Frolive’. Van 2004 tot 2008 maakte Ruben deel uit van het team van de ‘Lama’s’, het succesvolle improvisatie progamma van BNN. In 2008 en 2009 was Ruben van der Meer te zien in ‘Doe Maar Normaal’, ‘Budget TV’ en in de theatershow ‘Budget Jongerendag’. Dit seizoen tourt Ruben van der Meer samen met Ruben Nicolai en Tijl Beckand, allemaal Lama’s, door het land met de theatershow ‘Club Melchior’.

Ruben volgde een jaar de acteeropleiding aan de prestigieuze Herbert Berghof Studio in New York, daarna deed hij de Haagse Acteer Studio. Ruben van der Meer heeft gastrollen gehad in series als ‘Costa’, ‘Loenatik’ en ‘Baantjer’. Daarnaast heeft hij diverse afleveringen geregisseerd voor ‘Café de Wereld’ en was hij verantwoordelijk voor de regie van een aantal televisie commercials. Hij speelde ook in verschillende speelfilms waaronder ‘Jezus is een Palestijn’, ‘Rent a Friend’, ‘Shouf Shouf Habibi en ‘Ellis in Glamourland’ en ‘Het Schnitzelparadijs’. In 2007 was Ruben te zien in de kaskraker ‘Alles is Liefde’.

Cabaretier Ruben van der Meer is te boeken tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Ruben van der Meer Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Cabaretiers