Project Description

Cabaretier Roué Verveer

Roué Verveer is geboren op 17 november 1972  Paramaribo, Suriname. Na een aantal jaren te hebben gestudeerd in Nederland, gaat Roué weer terug naar Suriname. Zijn passie is namelijk om in zijn geboorteland een toekomst op te gaan bouwen. Maar in april 1999 komt Roué toch alweer terug naar Nederland.

Hier maakt hij zijn debuut in het comedygezelschap van ComedyTrain. De thuisbasis van de ComedyTrain is Toomler, daar speelt hij vaak zijn nieuwste stukken voor aan publiek. Ook wordt Roué Verveer in 1999 bij Fresh Wagon aangenomen. Met Fresh Wagon volgt zijn debuut in oktober van dat jaar in een uitverkochte Kleine Komedie. Verveer slaagt hier met verve en dit is nog maar het begin!

Hij groeit uit tot een waar comedy talent. Het zou niet lang gaan duren voor hij zijn eigen theater show zou hebben. In 2002 lanceerde hij zijn 45 minuten durende show: ‘Uit het Niets’. Roué lanceerde in 2003 zijn eerste avondvullende show, ‘Eigen Vermogen’.

In het seizoen 2005-2006 nam Roué geen blad voor zijn mond. Hij gaf een show wat een hommage was aan zijn overleden vader. Zijn daarop volgende theatershow ‘Voorwaardelijk Vrij’ speelt hij wegens groot succes twee seizoenen lang 2007-2008/2008-2009.

Roué Verveer maakte in 2010 onderdeel uit van een cabaretgroep: ‘Daar zal je ze hebben’. Deze groep bestaat uit Roué Verveer, Murth Mossel, Jandino Asporaat en Howard Komproe. Met deze groep speelt hij de voorstelling:  “Caribbean Combo”. Deze groep bestaat uit zijn collega’s: Murth Mossel, Jandino Asporaat, Howard Komproe en natuurlijk hijzelf.

In 2010 reisde de groep in de koude wintermaanden samen door Nederland met hun voorstelling. Deze tour werd afgesloten in Curacao en Suriname. De Caribbean Combo was zo een succes dat zij besloten om dit in 2011 nogmaals te doen, dan de Kerstspecial.

Cabaretier Roué Verveer is te boeken tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Roué Verveer Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Cabaretiers