Project Description

Cabaretier Martijn Oosterhuis

Martijn Oosterhuis is een Nederlands cabaretier en stand-upcomedian. Martijn Oosterhuis was in 2004 één van de lama’s in het televisieprogramma De Lama’s van BNN. Hij kreeg hiervoor een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring 2004.

In 1997 won hij de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. In 2002 speelde hij voor het eerst in het theater met Echt, een soloprogramma, gevolgd door Van Huis Uit in 2005. In 2008 staat Oosterhuis in het theater met Smile. In 2008 was hij ook te zien in het Stand-up programma ‘Night Of Comedy’ te zien op televisiezender Comedy Central. Met het BNN programma de LAMA’s behaalde Oosterhuis een nominatie voor de Televisierring 2004 en ook heeft hij een eigen TV kanaal bij 2gotv. Martijn was columnist voor de Penthouse, schreef voor VPRO’ s waskracht en verscheen in meerdere programma’s als gast.

Martijn Oosterhuis valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven.

Martijn Oosterhuis is te boeken als cabaretier tijdens u evenement bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Martijn Oosterhuis Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Cabaretiers