Project Description

Cabaretier Karin Bloemen

Karin Bloemen speelde onder meer in de cabaretgroep Purper en wordt sinds de show La Bloemen wel Neerlands diva genoemd. Dit onderstreept Karin door het dragen van enorme jurken, ontworpen door Jan Aarntzen, en imposante kapsels. Zes personalityshows maakte ze met haar eigen La Bloemen Band, dansers, zangers, of net als in De Diva & De Divan met Cor Bakker. In het theaterseizoen 2007/2008 stond ze op de planken met de show ‘Overgang’, zonder dansers, een band of Cor Bakker.

Over haar privéleven is ze openhartig geweest. Zo sprak ze in openbare media over haar incestverleden, de dood van haar zus, hierdoor kreeg Karin Bloemen de zorg van haar neefje, haar zwangerschappen, haar overgewicht en haar burn-out. Karin Bloemen is getrouwd met gitarist Marnix Busstra en heeft twee dochters (1997/1999).

Karin Bloemen vierde in 2008 haar 25-jarig artiestenjubileum, dit deed zij met twee shows. Haar loopbaan begon toen met de première van De Zoon van Louis Davids. Aan het eind van de voorstelling bood zij de toenmalige cast van De Zoon van Louis Davids de eerste dvd-box aan, deze bevatte zeven dvd’s met diverse theatershows vanaf Bosje Bloemen. In 2010 is Karin Bloemen te gast bij De Toppers in de Amsterdam ArenA.

Karin Bloemen is te boeken als cabaretier tijdens u evenement bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Karin Bloemen Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Cabaretiers