Project Description

Cabaretier Jim Speelmans

Jim Speelmans is een stand-up comedian en cabaretier. Jim Speelmans heeft al vele mensen laten gieren en brullen. Met zijn aparte stijl weet hij het publiek te raken en ook een evenement af te sluiten.

Jim Speelmans heeft op verschillende festivals gestaan onder andere Lowlands en Crossing Border. Maar ook op televisie wist hij in programma’s als ‘de Nacht van de Lach’, ‘Comedyfactory’ en ‘Laughing matters’ het grote publiek van zijn status te overtuigen. In 2003 kwam BNN hem op het spoor en voor deze omroep schreef en speelde hij acht succesvol ontvangen theatersketches voor de late avond.

Na zijn stand-up verdiensten en de komische sketches was de uitnodiging daar om met avondvullende one-man shows de theaters te mogen betreden. De tv-registratie van zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Hier is hij’ werd in september 2006 bij BNN uitgezonden. Deze registratie stak in kijkcijfers en waardering ver boven ander nieuw BNN cabarettalent uit. Inmiddels zijn de eerste show en de sketches door CNR vastgelegd op de dvd ‘Hier is hij’.

Jim Speelmans is te boeken als cabaretier tijdens u evenement bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Jim Speelmans Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Cabaretiers