Project Description

Cabaretier Guido Weijers

Guido Weijers, afgewezen bij drie toneelscholen. Hij koos toen zijn eigen weg. Tijdens zijn studie Toeristisch Management, huurt Guido zo nu en dan theaters, om oudejaarsconferences try-outs.

Guido Weijers maakte 40 pagina’s met losse grappen, hiermee ging hij naar de halve finale van het Leids Cabaret Festival. Dat was voor hem een teken om er serieus voor te gaan. Dat liet Guido zien ook. Guido won met 2056 stemmen de Camaretten Publieksprijs! Na Camaretten is het vliegensvlug gegaan voor Guido. Het zou bij Guido ook niet lang duren voordat hij zijn eigen show had. Guido speelt zijn eerste voorstelling “Oxymoron” met succes in totaal meer dan 350 keer.

Vanaf 2006 verzorgt Guido Weijers op SBS6  De Oudejaarsconference. Gemiddeld kijken jaarlijks  meer dan 1,7 miljoen mensen naar De Oudejaarsconference van Guido.
Na 10 jaar behoort Guido Weijers tot een van de populairste en best verkopende cabaretiers van Nederland. Hij is een echte cabaretier van deze generatie. Hij is snel, scherp, altijd vol energie maar ook kritisch en af en toe een tikkeltje rebels.

Cabaretier Guido Weijers is te boeken tijdens evenementen bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Guido Weijers Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Cabaretiers