Project Description

Bram Moszkowicz

Abraham Maarten (Bram) Moszkowicz is geboren in Maastricht op 26 juni 1960. Bram Moszkowicz is een Nederlands jurist. Bram Moszkowicz is vooral bekend geworden als strafadvocaat. In 2013 moest hij zijn beroep advocaat opgeven nadat het Hof van Discipline, de hoogste tuchtrechter, een eerdere uitspraak van de Raad van Discipline waarin Moszkowicz uit zijn ambt was gezet, had bevestigd.

Bram Moszkowicz was onder meer advocaat van Willem Endstra, Willem Holleeder, Geert Wilders, Desi Bouterse en vele andere. Zo was er een conflict ontstaan toen bekend werd dat zijn cliënten, Willem Holleeder en Willem Endstra, elkaar afpersten. Onder andere Jort Kelder vond dit niet aan de orde, die noemde Bram Moszkowicz en zijn cliënt Willem Holleeder, maffia maatjes. Hierdoor spande Bram een kort geding aan tegen Jort.

Bram Moszkowicz is tegenwoordig te zien als “crimedeskundige” in het showbizzprogramma RTL Boulevard en hij presenteerde in 2005 een talentenjacht voor jonge advocaten voor de AVRO onder de titel De Nieuwe Moszkowicz.

Op 29 juli 2007 was Moszkowicz te gast in het VPRO-programma Zomergasten. Op 10 februari 2011 was hij te gast in het programma College Tour, op 15 januari 2012 bij het programma Kwestie van kiezen en op 4 januari 2013 bij het programma 5 jaar later.  Op 17 mei 2013 presenteerde Moszkowicz een uitzending van PowNews, nadat hij het programma de belofte had gedaan te presenteren als hij uit zijn ambt als advocaat zou worden gezet. Op 11 september was hij gast in Waar is De Mol?. De reis ging naar Israël. Verder hij speelde een hoofdrol in diverse humoristische televisiereclames.

Bram Moszkowicz is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Bram Moszkowicz Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers