Project Description

BLØF

BLØF heeft eigenlijk niet eens een introductie nodig. De band behaalde gouden en platina, platen, onderscheidingen en awards.

De in 1992 opgerichte band uit Zeeland werd bij het grote publiek bekend door de single “Liefs uit Londen”. Hierna volgde succes na succes, met diverse albums en hitsingles. Een trieste gebeurtenis, was het overlijden van drummer Chris Götte na een verkeersongeluk in 2001. In Norman Bonink vond de band een nieuwe drummer.

In 2011 verscheen het album ‘Alles Blijft Anders’ en de EP ‘Radio Berlijn’. En in het najaar van 2011 trad de band op voor bomvolle grote zalen door het hele land. ‘Alles Blijft Anders’ is een verwijzing naar waar BLØF op dit moment staat: “we doen hetzelfde, we zijn wie we zijn, maar dan anders. “Het is een nieuw begin, een vooruitblik op de jaren die nog komen. We zijn allemaal ouder geworden, onze levens zijn veranderd, maar we voelen nog altijd dezelfde hartstocht, zijn nog steeds jonge honden. Meer dan ooit hebben we de ambitie de beste en grootste band van Nederland te zijn en te blijven. We willen nog zeker tien jaar op dit niveau door. Dit album is daarvan het begin.” aldus Peter Slager van BLØF.
Hits van BLØF zijn onder andere: “Liefs uit Londen”, “Aan de Kust”, “Wat zou je Doen”, “Dansen aan zee” en “Mannenharten” die samen met Nielson gemaakt werd in 2013.

Live staan de Zeeuwen garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat. En daarbij maakt het niet uit of de heren nu in het theater, in een club of op een festival staan. Deze geoliede gouden machine dendert onverminderd door!

BLØF is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Blof Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht artiesten