Project Description

Antoin Peeters

Antoin Peeters is geboren in Middelburg op 18 februari 1975. Antoin Peeters is een Nederlands journalist en nieuwslezer.

Antoin studeerde journalistiek in Tilburg (onderdeel televisie) en Media & Cultuur in Rotterdam. Hij begon zijn loopbaan als verslaggever bij Stadsomroep Venlo, waar ze een journalist zochten die de rechtszaak van de Bende van Venlo wilde verslaan. Hij werkte daarna bij de regionale omroepen RTV West en Omroep Limburg.

Antoin Peeters trad in 2001 in dienst bij RTLZ als verslaggever-presentator en vervuld die functie sedert 2002 bij RTL Nieuws. Begin maart 2012 kwam het nieuws naar buiten dat Antoin Peeters de functie verslaggeving Koninklijk Huis op zich nam. Dit deed hij als opvolger van Sandra Schuurhof.

Op zondag presenteert Antoin het RTL Nieuws in afwisseling met Jetske Schrijver. Antoin valt ook regelmatig in voor de nieuwslezers van het Half Acht Nieuws en incidenteel voor de nieuwslezers van RTL Z en het Ontbijtnieuws.

In 2006 was hij genomineerd voor de Philip Bloemendal Prijs. In november 2008 deed hij verslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in Chicago. Peeters was in januari 2009 ook aanwezig bij de inauguratie van Barack Obama in Washington.

Antoin Peeters is te boeken bij TARGET Bookings.

Prijsklasse

Prijs op aanvraag

Antoin Peeters Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht Sprekers