Project Description

Spreker Anouk Smulders

Tijdens haar studie werd Anouk Smulders heel toevallig als model ontdekt. Haar eerste opdracht was een cover voor de Franse ‘Elle’, een paar dagen daarna vroeg de Duitse ‘Elle’ haar voor een modereportage. Kort daarop sleepte ze een wereldwijd cosmetica contract in de wacht voor Christian Dior. Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling en woonde ze tien jaar lang in het buitenland.

In die periode is Anouk ook het gezicht geweest voor commercials voor onder andere Oil of Olaz, L’Oreal, Wonderbra en ‘behind the scenes’ van Sports Illustrated. Regelmatig liep ze shows voor belangrijke modeontwerpers als Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Issey Miyake en Armani. Een paar jaar geleden is Anouk te zien geweest in de NET 5-hitserie ‘Sex and the City’.

Sinds haar terugkomst in Nederland heeft Anouk diverse televisieprogramma’s gepresenteerd als ‘SBS Shownieuws’, Talpa’s ‘Entertainment Live’ en ‘De Leukste Thuisvideo’s’. Tegenwoordig is ze te zien als Lifestyle deskundige bij ‘RTL Boulevard’.

Anouk is te boeken als presentatrice of gastspreker tijdens evenementen en/of bijeenkomsten bij TARGET Bookings

Prijsklasse

€ 3.000 tot € 6.000

Anouk Smulders Vrijblijvende offerte aanvragen
<< Terug naar overzicht sprekers